Zmarta

Arvostele palvelu:
Zmarta
6 arvostelua, 3.00 keskiarvo (35%)

Zmarta lainaLainanvälittäjä Zmarta on kokenut, luotettava ja turvallinen rahoituskumppani Suomalaisille kuluttajille.

Zmartan toimintatapa on samanlainen kuin muillakin lainanvälittäjillä, eli he kilpailuttavat luotot asiakkaidensa puolesta ja pyrkivät löytämään edullisemman koron sekä parhaiten asiakkaan toiveita vastaavat luottoehdot. Palvelun tavoitteena on saada yhdellä hakemuksella monia lainatarjouksia, jolloin hakijan tehdäväksi jää ainostaan tutustua niihin ja päättää ottaako hän tarjouksen vastaan.

Palvelu lyhyesti:

  • 500-50000 €:n lainat ilman vakuuksia ja takaajia.
  • Kohtuullinen kuukausierä ja 1-15 vuoden laina-aika.
  • Kehuttu, ystävällinen, kokenut ja nopea asiakaspalvelu.
  • Palvelu on täysin maksuton, eikä sido mihinkään.

» Kokeile ilman sitoumuksia

Zmarta toimii yhteistyössä yli kymmenen tunnetun luotonantajan kanssa, joten edellytykset hyvin toimivalle välityspalvelulle ovat mainiot. Heidän yhteistyökumppaneitaan ovat esimerkiksi Bank Norwegian, Santander, Bigbank ja Euroloan.

Palvelun avulla on mahdollista hakea joko vakuudetonta yksityislainaa, jossa päätät itse mihin rahat käytät tai yhdistelylainaa useiden pienempien luottojen yhdistämiseksi. Koska aika on rahaa, on tälläisen palvelun hyödyntäminen fiksua jo säästyneen ajan vuoksi. Mieti vaikka itse kuinka kauan kestäisi lähettää lainahakemus kaikille Zmartan kumppaneille erikseen.

Zmarta lainapalvelusta on kertynyt jo tukuttain hyviä kokemuksia ja se saanut paljon kiitoksia asiakkailtaan. Esimerkiksi Trustpilot sivustolla valtaosa käyttäjistä on antanut palvelulle täydet viisi tähteä.

Kuka voi hakea Zmarta lainaa?

Voit hakea Zmartan kautta lainaa, jos olet vähintään 18-vuotias (mielummin yli 20), asut pysyvästi Suomessa ja sinulla on säännöllisiä tuloja (palkka tai eläke) lainanlyhennyksiin. Yhteishakija ei ole välttämätön, mutta parantaa mahdollisuuksia saada luottoa paremmilla ehdoilla.

Huomioithan silti, että jokainen luotonantaja arvioi aina tapauskohtaisesti minkälaisille ja minkälaisessa tilanteessa oleville asiakkaille he lainan myöntävät, eikä Zmartalla ole mahdollisuuksia vaikuttaa siihen.

Paljonko ja millä korolla voin saada lainaa Zmartan avulla?

Zmartan lainalaskuri

Laske sopiva kuukausierä helppokäyttöisellä lainalaskurilla.

Voit lainata juuri sen verran kun tarvitset ja mihin sinulla on varaa. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 50000 euroa, joten käytännössä voit hakea mitä tahansa tuolle välille sijoittuvaa summaa.

Luoton korko ja ehdot pohjautuvat hakemuksessa antamiisi tietoihin ja ne ovat aina yksilöllisiä, mutta käytännössä todellinen vuosikorko sijoittuu aina 4,2-50,5%:n välille.

Sivuston lainalaskurilla näet suuntaa antavan kuukausierän valitsemallesi lainasummalle ja laina-ajalle jo ennen hakemuksen lähettämistä.

Muista, että voit milloin tahansa kokeilla millä korolla sinä saisit lainaa. Ilman sitoumuksia – jos lopullinen korko ei miellytä, ei tarjousta tarvitse ottaa vastaan.

Miten Zmartan lainaa voi hakea?

Mikäli täytät ylempänä mainitut perusvaatimukset, voit tehdä lainahakemuksen Zmartan kotisivuilla juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Uusia hakemuksia otetaan vastaan 24/7, joten pyydä maksuton tarjous vaikka heti ja anna Zmartan ammattilaisten hoitaa loput.


Yrityksen yhteystiedot:
Aukioloajat: MA-KE klo 8-20 ja TO-PE klo 8-18
Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla ja puhelimitse.
Postiosoite: Ahventie 4 B, 02170, Espoo
Y-tunnus: 2207313-9