Vippiluotto

Arvostele palvelu:
Vippiluotto
0 arvostelua, 0.00 keskiarvo (0%)

VippiluottoVippiluotto on pikavippipaikka, jonka slogan on ”Jos otat – ota kunnolla”.
Tämä viitannee lähinnä siihen, että Vippiluoton lainasummat ovat huomattavasti kilpailijoita suuremmat.

Lainasummat alkavat 2000 eurosta ja päättyvät 4000 euroon. Lainanhakija saa valita sopivan suuruisen vipin jopa sadan euron tarkkuudella, mutta uudet asiakkaat voivat hakea enintään 2900 euron lainaa. Laina-aika on valittavissa joustavasti 3 – 12 kk välillä.

Lainaa voivat hakea vähintään 21-vuotiaat, luottokelpoiset Suomen kansalaiset. Lainaa myönnetään ilman vakuuksia ja lainan-antaja arvioi aina tapauskohtaisesti hakijan maksukyvyn.

Luoton hakeminen on maksutonta ja se onnistuu Vippiluoton online-palvelussa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat lähettää hakemuksen myös kätevästi tekstiviestillä. Rahat maksetaan yleisimpien pankkien tileille muutamassa minuutissa.

Vippiluoton lainapalvelu on avoinna arkisin klo. 9-21 ja lisäksi myös viikonloppuisin klo 11-19. Toki hakemuksen voi jättää myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta niiden käsittely tapahtuu luonnollisesti vasta palvelun ollessa avoinna.

Suurempaa lainaa heti, joustavalla maksuajalla ja ilman usean päivän odottelua tarvitsevan kannattanee harkita Vippiluottoa.

Hae Vippiluottoa