Vippi24

Arvostele palvelu:
Vippi24
2 arvostelua, 6.50 keskiarvo (65%)

50 - 1000€ pikavipit 50% vuosikorolla!Vippi24 on erittäin edullinen ja nopea palvelu pienehköä lainaa tarvitseville. Kaikki Vippi24:n lainat ovat vanhoja kunnon 50-1000 euron suuruisia pikavippejä, ilman jatkuvaa luottosopimusta. Vuosikorko heillä on markkinoiden alhaisin, enintään 50%, joten nyt todellakin puhutaan edullisesta vippipaikasta.

Vippi24:n taustalla toimii turkulainen Vipster Oy, joka tunnetaan myös suositusta Vippi.fi-palvelustaan. Vipster on yksi maamme suurimmista ja luotettavimmista rahoitusyhtiöistä.

Lainapalvelu on avoinna 24/7, mutta lakiteknisistä syistä rahoja voidaan maksaa vain kello 7.00 ja 23.00 välillä, myös viikonloppuisin. Ongelmatapauksissa asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-15. Sunnuntaisin ja poikkeustapauksissa, esimerkiksi pyhäpäivät asiakaspalvelu on suljettu.

Vippejä voidaan myöntää vähintään 18-vuotiaille henkilöille, jotka ovat maksaneet kaikki aiemmat velkansa ajoissa takaisin, eikä heillä ole luottohäiriömerkintää. Takaisinmaksu tapahtuu 14 – 90 vrk:n kuluessa, lainan suuruudesta riippuen. Kaikki vipit on mahdollista maksaa takaisin jopa kolmessa erässä.

Palvelu on nopea ja saat lainapäätöksen välittömästi sen jälkeen kun olet lähettänyt hakemuksen. Rahat maksetaan useimpien pankkien tilille jopa muutamassa minuutissa.

Hae pikavippi