Vippi.fi

Arvostele palvelu:
Vippi.fi
4 arvostelua, 8.00 keskiarvo (77%)

Vippi.fi VippilimiittiVippi.fi tarjoaa 2000 euron suuruista henkilökohtaista Vippilimiittiä, joka on vapaasti käytettävissäsi aina kun sitä tarvitset, jopa ympäri vuorokauden.

Vippilimiitti toimii käytännössä kuten muutkin ns. joustolimiitit, eli jos / kun tarvitset rahaa voit tehdä 50 – 2000 euron suuruisia nostoja limiittisi puitteissa. Rahan nostaminen onnistuu helposti lainantarjoajan verkkopalvelussa tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä, joka on maksuton.

Vippilimiitin hinnasto on sieltä edullisemmasta päästä ja lisäksi uusille asiakkaille tarjotaan nyt ensimmäinen nosto ilman kuluja ja korkoa. Vippi.fi:n limiitissä ei ole avaus, kuukausi tai vuosimaksua, vaan maksat ainoastaan siitä mitä käytät. Hinnat ovat esitetty selkeästi ja minkäänlaisia piilokuluja ei ole.

Nostetut rahat maksetaan takaisin aina seuraavan kuukauden lopussa, eli maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Halutessaan lasku on mahdollista maksaa myös useammassa erässä.

Voit saada luottoa, jos olet vähintään 20-vuotias ja hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole minkäänlaista maksuhäiriömerkintää.

Hae Vippilimiittiä tästä