Tonnilaina

Arvostele palvelu:
Tonnilaina
5 arvostelua, 3.80 keskiarvo (42%)

TonnilainaTonnilaina on uusi rahoituspalvelu, jonka erikoisuutena on yksi ainoa, mutta sitäkin fiksummin räätälöity lainatuote: tonnin kertalaina. Yhteen lauseeseen tiivistettynä voidaan sanoa, että siinä yhdistyy pikavipin nopeus ja kulutusluoton maksuaikataulu.

Palvelun takana on jo pidempään alalla toiminut suomalainen Aasa Oy.

Kyseessä on erittäin kätevä ja nopea tapa lainata tonni esimerkiksi yllättäviä menoja varten tai ihan vaan arkisten kulujen rahoittamiseen.

Mitä Tonnilaina maksaa?

Korot ja kulut ovat hyvin kilpailukykyiset ja pitkään maksuaikaan suhteutettuna Tonnilainaa voidaan kutsua jopa edulliseksi. Luoton nimelliskorko on 9% ja järjestelypalkkio 299 €, jolloin todellinen vuosikorko on 50,32%.

Maksuaikaa on aina 19 kuukautta ja luotosta koituvat kokonaiskustannukset 374,05 €, eli takaisin maksettava summa on yhteensä 1374,05 €.

Tonnilaina on hinnastoltaan selkeä ja täysin läpinäkyvä, eikä ikäviä yllätyksiä tule.

Luottoa lyhennetään takaisin kohtuullisissa, enintään 80 euron suuruisissä kuukausierissä. Kuukausierä sisältää järjestelypalkkion ja koron, jota laskutetaan vain jäljellä olevasta pääomasta, eli myös kuukausierä pienenee lyhennysten edetessä.

Kuka voi hakea tonnin lainaa?

Tonnilaina on tarkoitettu kaikille suomalaisille kuluttajille, jotka tarvitsevat 1000 euron lainan kilpailukykyisellä korolla, mutta toki yritys on asettanut joitakin rajoituksia lainan myöntämiselle.

Käytännössä luottoa voivat hakea vähintään 20-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat, moitteettoman maksuhistorian omaavat ja hyvin raha-asiansa hoitaneet yksityishenkilöt. Vakuuksia tai takaajia ei tarvitse olla.

Miten sitä haetaan?

Tonnilaina haetaan monien muiden nettiluottojen tavoin turvallisella ja suojatulla verkkohakemuksella.

Hakemuksen täyttäminen on yksinkertainen toimenpide, eikä se vie paljoa aikaa. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat sopimusehdot ja luottosopimuksen sähköpostiisi.

Tämän jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen rahat maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille.