Suomilimiitti

Arvostele palvelu:
Suomilimiitti
3 arvostelua, 3.00 keskiarvo (39%)

Suomilimiitti TililuottoSuomilimiitti on nimensä mukaisesti Suomalaisille kuluttaja-asiakkaille suunnattu limiittiluotto. Suomilimiitin omistaa kotimainen J.W.-Yhtiöt Oy, joka on myös esimerkiksi Ekstraluoton ja Reissuluoton takana.

Suomilimiitti on varsin tyypillinen limiitti-/tililuotto 2000 euron luottorajalla, josta asiakas voi nostaa tarvitsemansa määrän rahaa (min. 10€) aina silloin kun tarve yllättää. Yksi tililuottojen eduistahan on se, ettei lainahakemusta tarvitse lähettää kuin yhden ainoan kerran.

Nostosta veloitetaan 15% nostoprovisio ja muita kuluja ei tule mikäli lainattu summa maksetaan takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Maksuaika on siten keskimäärin 45 vuorokautta. Toki laina on mahdollista maksaa takaisin myös osissa (kalliimpi).

Ensimmäisestä nostosta (enintään 1000€) ei peritä lainkaan kuluja, eli 10-1000€ ensilainasta kertyy maksettavaa ainoastaan lainaamasi summa.

Kuka ja miten voi hakea Suomilimiitti tililuottoa?

Tililuoton ikäraja on 21-vuotta ja hakijalla tulee olla moitteeton lainahistoria ilman maksuhäiriömerkintöjä. Luottoa voi hakea netissä ja päätöstä ei pitäisi joutua odottamaan montaa minuuttia. Myönteisen päätöksen jälkeen rahat siirtyvät hakijan palkkitilille välittömästi.

Huomaa kuitenkin, että lainahakemukset käsitellään vain lainapalvelun aukioloaikoina (ma-pe 8.30-22 ja la-su 11-19).

Lainaa kohtuullisilla kuluilla

Mikäli et hyödynnä osamaksumahdollisuutta, ovat Suomilimiitin lainakulut aina 15% nostamastasi summasta. Eli jos nostat kuukauden aikana 200€ maksat takaisin seuraavan kuun lopussa 230€. Todellinen vuosikorko tietysti hipoo pilviä, mutta euromääräisesti kulut eivät ole järin suuret.

Osamaksulla maksettaessa avoimelle luotolle lasketaan 8,9% kuukausikorkoa, joten on suositeltavaa maksaa laina aina kerralla pois.

Suomilimiitti lyhyesti

  • Lainapäätös lähes välittömästi.
  • Nostot onnistuvat Danske, OP, POP, Nordea, Handels, Säästö ja Aktia -pankeissa oleville tilileille muutamassa minuutissa.
  • Ilmainen ensilaina jopa 1000 euroon asti.
  • Avoinna arkisin klo 8.30-22.00 ja viikonloppuisin klo 11-19.
  • Keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
  • Lainaa on mahdollista lyhentää myös erissä 8,9% kk-korolla.