Saldo.com

Arvostele palvelu:
Saldo.com
9 arvostelua, 3.67 keskiarvo (39%)

Saldo.comSaldo.com on Tact Finance Oyj:n uusi kuluttajille suunnattu lainapalvelu, josta voi hakea henkilökohtaista käyttöluottoa 2000, 3000, 4000 tai 5000 euron luottorajalla. Tästä nimenomaisesta luotosta ei ole vielä löytynyt juurikaan asiakkaiden kokemuksia, mutta yleisesti asiakkaat ovat olleet vuodesta 2006 toimineen Tact Financen palveluihin tyytyväisiä.

Palvelu on asiakkaan käytössä 24 tuntia vuorokaudessa ja nostoja on mahdollista tehdä myös tekstiviestillä.

Näin haet ja käytät Saldo.com käyttöluottoa

Saldo.com edellyttää luotonhakijalta vähintään 20-vuoden ikää ja moitteetonta maksuhistoriaa. Tilin avaamiseen tarvitset ainoastaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja pienen hetken aikaa. Voit hakea Saldoa helposti verkossa valitsemalla haluamasi nostosumman, vastaamalla muutamaan kysymykseen ja vahvistamalla henkilöllisyytesi pankkitunnusten avulla. Saldo.com antaa lainapäätöksen nopeasti ja rahansiirrot toimivat kellon ympäri.

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen voit käyttää käyttöluottotiliäsi vapaasti oman luottorajasi puitteissa. Voit siis nostaa rahaa pankkitilillesi missä vain ja milloin vain! Miniminostomäärä on 50€ ja maksimi luottorajasta riippuen 2000-5000€.

Lainan kustannukset

Tilin avaaminen itsessään on maksutonta, eikä siinä ole kuukausi- tai muita säännöllisiä maksuja. Nostoista veloitetaan nostokulu, joka on 10% nostetusta summasta. Lisäksi avoimesta luotosta laskutetaan tilinhoitomaksua 4,90€/kk. Maksessasi lainan takaisin 30 vuorokauden kuluessa, muita kuluja ei tule.

Esimerkiksi 300€ lainalla on keskimäärin 30 vuorokautta maksuaikaa ja takaisin maksettava summa on 334,90€.
Lainaa on mahdollista lyhentää myös pienemmissä erissä, jolloin vuotuinen nimelliskorko on 29%. Voit itse valita maksatko minimilyhennyksen vai kerralla enemmän. Minimilyhennys on 150-400€/kk riippuen luottorajasta ja avoimen lainan määrästä.

Saldo.com pähkinänkuoressa

  • Nopea lainapäätös
  • Luotto on käytettävissä 24h
  • Realiaikaiset rahasiirrot

Luotonantajan yhteystiedot

  • Tact Finance Oyj
  • Nettisivut
  • asiakaspalvelu(a)saldo.com
  • Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18