Risicum

Arvostele palvelu:
Risicum
18 arvostelua, 4.75 keskiarvo (48%)

Risicum pikavippiRisicum on palannut ja tarjoaa uusia lainatuotteita niin vanhoille kuin myös uusille asiakkaille. Suomen vanhimpiin toimijoihin kuuluva yritys on tarjonnut ratkaisuja hetkelliseen rahan tarpeeseen jo vuodesta 2005. Risicum on takuulla luotettava lainanantaja, jolla on selkeät lainaehdot ja turvallinen hakemusprosessi.

Yritys tarjoaa nyt edullisia 500, 750 ja 1000 euron suuruisia kulutusluottoja 12 kuukauden maksuajalla. Lainan minimilyhennys on 51,38€/kk ja todellinen vuosikorko alle 50%.

Toinen heidän uusista lainatuotteista on jo monen muunkin toimijan lanseeraama joustoluotto, jossa asiakas voi tarpeen mukaan nostaa haluamansa lainasumman 50-2050 euron väliltä. Laina on mahdollista maksaa takaisin osissa siten, että minimilyhennys on vähintään 50€ tai 10% lainasummasta.
Joustoluottopäätös on maksuton ja kuluja kertyy ainoastaan nostoista. Mikäli asiakas ei tee nostoja, ei myöskään kuluja tule.

Huomion arvoista molemmille Risicumin laitatuotteille on se, että lainapäätöksen saa heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Risicum edellyttää lainanhakijalta vähintään 20-vuoden ikää ja moitteettomia luottotietoja. Lainaa haetaan netissä, joten hakijalla tulee olla myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Lainahakemukset käsitellään arkisin klo. 7-22 ja viikonloppuisin klo 9-21, mutta hakemuksia otetaan vastaan 24/7.