Ostosraha

Arvostele palvelu:
Ostosraha
16 arvostelua, 3.58 keskiarvo (37%)

Ostosraha kulutusluottoOstosraha myöntää 400-10000 euron kulutusluottoja 12-96 kk:n takaisinmaksuajalla. Palvelun tarjoaa OPR Vakuus Oy, joka on tunnettu, luotettava, rekisteröity suomalainen rahoitusyhtiö. OPR Vakuus tunnetaan erityisen hyvin myös Pikavippi.fi ja Everyday -palveluistaan.

Lainanhaku tapahtuu ilmaisella verkkohakemuksella, eikä lainan myöntämiseen vaadita vakuuksia tai takaajia. Verkkohakemusta varten hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Ostosraha käsittelee hakemukset yleensä lähes välittömästä ja yritys lupaakin lainapäätöksen ja rahat tilille alle 15 minuutissa.

Edellytyksenä kulutusluoton myöntämiselle on 21-vuoden ikä (20v alle 400€ luotolle), Suomen kansalaisuus ja luonnollisesti moitteettomat luottotiedot.

Tilapäisissä maksuvaikeuksissa Ostosrahan kulutusluottoon on mahdollista tehdä eräpäivän siirto ja asiakkaalla on myös mahdollisuus hyödyntää 1-3 lyhennysvapaata kuukautta. Lyhennysvapaan kuukauden ajalta luotosta peritään ainoastaan korkokulut, sekä 10 euron järjestelypalkkio.

Palvelu on auki päivittäin kello 8-22, mutta lainahakemuksen voi tietysti jättää myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Ostosraha päivitti tuotettaan vuoden 2017 aikana. Luoton maksimimäärä on nyt 10000 € aiemman 5000 €:n sijaan. Vanhat asiakkaat voivat halutessaan hakea korotusta nykyiseen lainaansa.