Onnen.fi

Arvostele palvelu:
Onnen.fi
3 arvostelua, 8.33 keskiarvo (79%)

Onnen.fi pikavippiUudistunut Onnen.fi on kulutusluotto, joka on verrattavissa pikavippiin. Lainahakemukset käsitellään aina nopeasti ja laina on kertaluotto, joka maksetaan takaisin tasaerissä.

Palvelun taustalla on kokenut ja tunnettu rahoitusalan yritys 4finance-konserni, joka on tullut tutuksi erityisesti suositusta Vivus.fi -pikavippipalvelustaan

Onnen.fi lainojen suuruus on vapaasti asiakkaan valittavissa 2000 – 3000 euron väliltä ja maksuaikaa on aina 12-24kk, jonka voi myös valita jopa kuukauden tarkkuudella. Takaisinmaksu tapahtuu aina kuukausierissä, joiden koko riippuu tietenkin laina-summasta ja laina-ajasta.

Hakeaksesi lainaa sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias, hyvin raha-asiasi hoitanut, Suomessa asuva, luottokelpoinen henkilö. Lisäksi lainanhakua varten tulee olla henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Lainapalvelu on auki joka päivä klo 7-23 ja erillinen asiakaspalvelu arkisin klo 7-23, lauantaina klo 10-18, sekä sunnuntaina klo 10-14.

Lainahakemukset käsitellään realiaikaisesti lainapalvelun ollessa avoinna ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät useimpien pankkien tileille käytännössä välittömästi.

Hintatasoltaan Onnen.fi asettuu samaan ryhmään kun monet muutkin kulutusluottoa tarjoavat palvelut, eli eroa ei juurikaan ole suuntaan tai toiseen.
Laina ei ole kallis, eikä erityisen edullinen, mutta se on joustava ja voit valita juuri sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikataulun.

Hae Onnen.fi-lainaa