OK Money

Arvostele palvelu:
OK Money
13 arvostelua, 4.35 keskiarvo (45%)

OK MoneyOK Money Limiitti on uudenlainen lainatuote, joka on korvannut heidän perinteiset vipit ja lainat. Vuonna 2005 aloittanut, mutta lakimuutoksen vuoksi vuonna 2013 toimintansa lopettanut OK Money teki paluun entistä parempana ja edullisempana.

DFC Nordicin omistama lainabrändi on valittu Suomen Taloustutkimuksen teettämässä pienlainatutkimuksessa neljästi Suomen parhaaksi pikavipiksi, viimeksi vuosina 2012 ja 2013.

OK Limiitissä tehdään sopimus 2100€:n jatkuvasta luotosta, jota asiakas voi tarvittaessa hyödyntää tekemällä 50-2100€:n suuruisia nostoja omalle pankkitililleen. Limiitti erottuu muista joustoluotoista siten, että siinä ei ole lainkaan nostokuluja(!) tai tilinhoitomaksuja. Ainoat luottokustannukset ovat korko ja laskutuskulu, joista voit lukea lisää kohdassa hinnasto.

Myös takaisinmaksu eroaa siitä mihin nyt on totuttu, nimittäin osamaksulla maksaessa kuukausierä on aina sama 130€ oli nosto sitten 500 tai 1500€. Asiakkaiden kenties helpompi sisäistää tälläinen malli, eikä pääse tulemaan yllätyksiä. OK Moneylla on tutkitusti ollut jo vippien aikakaudella huippuluokan asiakastyytyväisyys ja he ovat myös nyt kuunnelleet asiakkaitaan lanseeratessaan uutta limiittituotetta.

Kuka voi hakea OK Money Limiittiä?

OK Limiitin lainaehdot ovat hakijan kannalta erittäin reilut, mutta vastuulliset. Luotonhakijalta edellytetään vähintään 20-vuoden ikää ja varallisuutta lainan maksamiseen. Käytännössä siis hakijan tulot ja menot tarkastetaan pidemmältä ajalta, jotta maksukyky voidaan varmistaa. Voit itse lähettää tiliotteen tai palkkakuitin hakemuksen yhteydessä, mutta nopeampi ja kätevämpi tapa on käyttää ilmaista Instantor-tuokaluja, joka tekee tarvittavan tuloselvityksen automaattisesti.

On hyvä ottaa huomioon myös, että hakijalla ei saa olla avoimia lainoja muissa DFC Nordicin lainapalveluissa (Laina.fi, Risicum tai Jousto.com).

Vastuullisena toimijana OK Money tarkistaa hakijan luottotiedot ja maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen automaattiseen hylkäämiseen.

OK Moneyn hinnasto ja kustannukset

Hinnasto on varsin läpinäkyvä, eikä siinä ole mitään piilotettuja kuluja. Vuotuinen nimelliskorko on 49%, laskutuslisä 6,90€ ja todellinen vuosikorko 2100€ lainalle 70,47%. Tilin avaaminen on luonnollisesti ilmaista eikä siihen lisätä tilinhoitomaksuja, avausmaksuja tai muitakaan kiinteitä kustannuksia. Reilu hinnoittelu mahdollistaa kätevän varatilin, josta voi siirtää rahaa jos-/kun myöhemmin tarvitsee.

Hyvä tietää OK Moneysta / Limiitistä

  • Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 7-22 ja viikonloppuna klo 9-21
  • Lainaa haetaan netissä ja päätöksen saa heti
  • Rahat siirtyvät asiakaspalvelun aukioloaikoina useimpien pankkien tileille 15 minuutissa
  • Nostot helposti myös tekstiviestillä
  • Ei nostoja = Ei kuluja