NordCredit

Arvostele palvelu:
NordCredit
16 arvostelua, 3.65 keskiarvo (38%)

NordCredit JoustoluottoNordCredit Joustoluotto on Lainasto Oy:n vuonna 2016 lanseeraama lainapalvelu kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille, vähintään 20-vuotiaille, suomalaisille kuluttaja-asiakkaille.

Se on varsin tyypillinen luottotili, joka ei merkittävästi eroa muista vastaavista luottopalveluista.

NordCreditiltä saat heti käyttöösi henkilökohtaisen joustoluoton, 2000-3000 euron luottorajalla, josta voit tehdä haluamasi suuruisia nostoja. Takaisinmaksun voit suorittaa joko kerralla tai halutessasi osamaksulla, jolloin kuukausierä on 20% jäljellä olevasta lainasummasta, mutta kuitenkin vähintään 50 ja enintään 300 euroa.

  • 2000-3000€ Joustoluotto heti käyttöön
  • Nostoprovisio on 14% ja avoimen luoton korko 5% /kk
  • Nostoja voi tehdä myös tekstiviestillä
  • Uusille asiakkaille 100-300€ pikalaina kuluitta
» Täytä luottohakemus

Miten ja kuka NordCredit Joustoluottoa voi hakea?

Myönteisen luottopäätöksen antaakseen NordCredit edellyttää asiakkailtaan säännöllisiä tuloja, vakituista osoitetta Suomessa, moitteetonta maksuhistoriaa ja puhtaita luottotietoja. Henkilöllisyyden varmistamista varten hakijalla tulee olla käytettävissään joko henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Itse luotonhaku on nopea toimenpide, jonka voit suorittaa kirjautumalla palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja täyttämällä hakemuksessa pyydetyt tiedot. Liitteitä (esim. palkkakuitti tai tiliote) ei tarvitse erikseen lähettää, jos käytät tulojesi varmistamiseen Instantoria.

Palvelun aukioloaikoina saat lainapäätöksen heti (ma-pe klo 8-22 ja la-su klo 12-20). Lainahakemuksen voit luonnollisesti jättää myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Joustouotto kulkee siellä missä sinäkin

NordCreditin joustotililtä voi tehdä nostoja milloin haluat ja missä haluat. Luotto on aina saatavillasi paikasta ja ajasta riippumatta. Voit nostaa rahaa joko verkkopalvelusta tai ladata erillisen mobiilisovelluksen. Eikö Internet-yhteys ole aina saatavillasi? Ei hätää, voit tehdä noston myös tekstiviestillä. Rahat siirtyvät yleisimpien pankkien tileille saman päivän aikana.

Paljonko joustoluoton käyttäminen maksaa?

Kuten lähes kaikki kilpailijat, myös NordCredit veloittaa luoton käytöstä pienehkön nostopalkkion. Nostopalkkio on aina 14% nostamastasi lainasummasta, eli esimerkiksi 200 euron nostosta veloitetaan 28 euron palkkio. Lisäksi avoimesta lainasta / jäljellä olevasta saldosta peritään 5% kuukausikorkoa.

Luotossa ei ole muita kustannuksia – ei avaus- tai tilinhoitomaksuja, joten ei nostoja = ei kuluja.

NordCredit Kuluton kertalaina

NordCredit tarjoaa uusille asiakkailleen myös 100-300 euron pikalainaa. Lainasta ei tule hakijalle lainkaan kuluja tai korkoa, jos koko summa maksetaan takaisin 14 vuorokauden sisällä.

Halutessaan lainan voi maksaa vaihtoehtoisella 12 kk:n maksuajalla, jolloin sen todellinen vuosikorko on hieman alle 50%. Voit päättää vasta laskun saadessasi kumpaa maksuohjelmaa haluat käyttää.