Limiitti.fi

Arvostele palvelu:
Limiitti.fi
12 arvostelua, 3.36 keskiarvo (36%)

Limiitti.fi - LainalimiittiLimiitti.fi on lainapalvelu, jonka tarjontaan kuuluvat lainalimiitit 2000€ ja 3000€ luottorajoilla. Laina on asiakkaan käytettävissä 24/7 ja nostoja voi tehdä netissä tai tekstiviestillä.

Mikäli koko lainasumma maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä veloitetaan ainoastaan nostokulut, joka on 15% nostosummasta. Muita kuluja kuten avausmaksua, laskutuspalkkiota tai tilinhoitomaksuja ei limiittilainassa ole. Halutessaan asiakas voi toki maksaa noston takaisin myös osamaksulla, jolloin nostokulun lisäksi peritään 5-7,5% kuukausikorko.

Limiitti.fi lyhyesti

  • Luoton ikäraja on 20-vuotta
  • Ensinosto ilman kuluja (max. 500€)
  • Helppo hakea ja lainapäätös annetaan heti
  • Rahansiirrot toimivat 24/7
  • Jopa 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Näin haet lainaa

Limiittiä on helppo hakea täyttämällä lainahakemus lainantarjoajan verkkosivuilla. Tarvitset vain pankin myöntämät verkkopankkitunnukset ja pienen hetken aikaa.

1. Ensin tulee valita summa jonka haluat nostaa (huom. ensinosto 50-500€ on kuluton).

Tähän väliin lienee vielä syytä muistuttaa, että vaikka luottoraja onkin 2000-3000€ niin kaikkea ei tarvitse nostaa kerralla. Voit myöhemminkin nostaa rahaa luottorajasi puitteissa juuri silloin kun haluat.

2. Täytä lainahakemus ja vahvista henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi.

3. Mikäli lainahakemus on hyväksytty, saat rahat tilillesi heti.

Limiitti.fi on avoinna 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä, joten voit hakea lainaa vaikka samantien.
Palvelun takana on kotimainen Tact Finance Oyj, joka on rekisteröity Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.