Lendo

Arvostele palvelu:
Lendo
4 arvostelua, 2.50 keskiarvo (33%)

Lendo lainapalveluLendo on yksi tämän hetken suosituimmista ja suurimmista lainanvälittäjistä. Yrityksen taustalla toimii Pohjoismaiden suurin mediakonserni Schibsted Media Group, joka omistaa myös mm. Let’s deal ja Tori.fi -verkkopalvelut.

Palvelusta on mahdollista hakea vakuudetonta kertalainaa jopa 50000 euroon saakka. Asiakas saa valita tarvitsemansa lainasumman 100 euron tarkkuudella ja maksuajan joustavasti 1-12 vuoden väliltä. Sivuilla on myös erittäin kätevä lainalaskuri, jolla sopivan suuruisen kuukausierän laskeminen onnistuu vaivatta.

  • Voit hakea 500 – 50000 € lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
  • Yksi lainahakemus tavoittaa noin 15 yksityistä pankkia ja rahoituslaitosta.
  • Voit käyttää palvelua ilman sitoumuksia ja mikäli lainatarjoukset eivät vastaa odotuksiasi, voit vapaasti hylätä ne.
  • Palvelu on maksuton! Et ainakaan menetä mitään pyytäessäsi lainatarjouksia.

» Pyydä maksuton tarjous

Lendo kilpailuttaa lainan puolestasi

Lendo ei itse toimi varsinaisena luotonantajana, vaan välittää lainahakemukset yhteistyökumppaneilleen.

Yritys toimii yhteistyössä useiden pankkien ja luotonantajien kanssa, jotka antavat oman lainatarjouksensa asiakkaalta saatujen tietojen perusteella. Palvelun ideana onkin löytää yhdellä hakemuksella useita kilpailukykyisiä lainatarjouksia, joista asiakas itse valitsee sopivimman.

Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido mihinkään, vaan voit kaikessa rauhassa tutustua saamaasi lainatarjoukseen ja päättää vasta sen jälkeen otatko lainan vastaan.

Lendon lainapalvelun käyttäminen on asiakkaalle aina maksutonta, koska he saavat oman palkkionsa suoraan luotonmyöntäjiltä.

Kenelle Lendon lainapalvelu on tarkoitettu?

Lyhyesti: Kaikille, jotka haluavat kulutusluoton parhaalla mahdollisella korolla. Palvelun avulla asiakkaat voivat hakea vaikkapa auto-, remontti- tai matkalainaa. Käyttötarkoituksia on rajattomasti, mutta yhteistä kaikille Lendon välittämille lainoille on se, että niissä pyritään aina yhdistämään edullisin korko ja parhaat luottoehdot.

Lainojen yhdistäminen:

Palvelun avulla voit yhdistää nykyiset lainasi ja maksaa kaikki kerralla pois. Varsinkin kulutusluottojen yhdistäminen tulee jo usean tilinhoitomaksun poistumisen vuoksi edullisemmaksi ja on myös selkeämpää lyhentää vain yhtä luottoa.

Kilpailuta nykyinen lainasi:

Maksatko mielestäsi tällä hetkellä liikaa korkoa? Jos vastasit kyllä, voit kilpailuttaa nykyisen lainasi uudelleen ja ilman sitoumuksia. Vaikka et saisikaan kilpailutettua parempaa korkoa, et silti menetä mitään. Jos taas Lendon kautta saamasi lainatarjous on nykyistä parempi niin säästät selvää rahaa.

Miten saan lainan?

Voit pyytää lainatarjouksen täyttämällä sähköisen lainahakemuksen Lendon verkkosivuilla. Hakemuslomakkeen täyttäminen on helppoa, eikä vie aikaakaan kymmentä minuuttia enempää.

Jotta voisit käyttää Lendon lainapalvelua tulee sinun olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja verkkopankkitunnukset henkilöllisyytesi varmistamiseksi sekä luottosopimuksen allekirjoittamista varten. Huomaa kuitenkin, että välittäjänä toimivalla Lendolla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa luoton myöntämiseen. Jokainen luotonantaja arvioi antamiesi tietojen perusteella minkälaisillä ehdoilla ja korolla lainaa voidaan myöntää.

Voit tehdä lainahakemuksen vaikka heti ja pääset välittömästi sen jälkeen seuraamaan hakemuksesi tilaa Lendon verkkosivuilla.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen ja rahat tilille?

Valitettavasti tarkkaa aikaa lainapäätökselle ei ole, mutta parhaimmillaan voit saada sopivan lainatarjouksen jo pian hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kun olet hyväksynyt ja vahvistanut lainan, saat rahat tilillesi nopeimmillaan jopa muutamassa tunnissa. Huomioi kuitenkin, että maksun nopeus riippuu valitsemastasi lainanantajasta ja heidän rahaliikenteestään, mutta hitaimmillaankin rahat pitäisi ilmestyä tilillesi muutamassa (arki)päivässä.


Yrityksen yhteystiedot:
Aukioloajat: MA-PE klo 9-17
Asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla ja puhelimitse.
Postiosoite: Keskuskatu 1 B, 00100, Helsinki
Y-tunnus: 2648283-7