Lainasto

Arvostele palvelu:
Lainasto
16 arvostelua, 3.94 keskiarvo (40%)

Lainasto pikalainaLainaston limiittiluotto on nykytrendien mukainen jatkuva luotto, jossa maksat ainoastaan käytöstä. Asiakkaan käyttöön myönnetään 2000€ suuruinen luottoraja, josta voi koska tahansa nostaa tarvitsemansa summan omalle tilille, jos ja kun rahalle tulee tarvetta.

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen lainaa on todellakin saatavilla 24/7, eli vuoden jokaisena päivänä ja kellon ympäri. Realiaikaisesti tapahtuvat pankkisiirrot tosin edellyttävät, että asiakkaalla on Osuuspankin, Nordean tai Tapiolan tili. Muiden pankkien tileille rahat siirtyvät tavallisesti parissa päivässä.

Limiittiluoton hakeminen on tietenkin maksutonta, eikä luottosopimuksestakaan tule kuluja, ellei nosta rahaa. Rahaa nostaessa nostoprovisio on aina 15% lainasummasta ja 5€ laskutuslisä, mikäli laina maksetaan kokonaisuudessaan takaisin eräpäivään mennessä. Myös osamaksu on mahdollinen, mutta tällöin lyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle summalle lasketaan 9.9% kuukausikorkoa.

Esimerkki: 300€ noston provisisio on 45€ ja laskutuslisä 5€, joten takaisin maksettavaa tulee siten 350€. Maksuaikaa on keskimäärin 30 vuorokautta. Hinnasto ei ole kaikkein edullisimmasta päästä, mutta ei aivan törkeän kalliskaan. Lainastolle on annettava plussaa siitä, että hinnat ja lainaehdot ovat selkeästi esillä.

Lainasto myöntää limiittiluottoja vähintään 21-vuotiaille, moitteettomasti raha-asiansa hoitaneille, Suomen kansalaisille. Hakemus tehdään Lainaston lainapalvelussa, jossa henkilöllisyys todistetaan verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina lähes välittömästi ja rahat siirtyvät hakijan tilille jopa muutamassa minuutissa.

Palvelu on avoinna ma-su klo 7-23.

Hae limiittiluottoa