Lainaamo

Arvostele palvelu:
Lainaamo
17 arvostelua, 4.29 keskiarvo (44%)
Lainaamo kulutusluotto

Vakuudetonta lainaa jopa 20000 €

Lainaamo on suomalainen ja suomalaisille suunnattu rahoitusyhtiö, joka tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja aina 15000 euroon asti. Kulutusluotto on tilapäiseen tarpeeseen tarkoitettu kertalaina, jonka tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. lomamatka, auton hankinta tai vaikkapa remontin rahoittaminen. Kyseessä ei ole vippi vaikkakin tässä tapauksessa laina onkin perusperiaatteeltaan hyvin samantyyppinen.

Kuten jo ehdin toteamaan, on Lainaamon kulutusluotto vakuudeton laina alkaen 500 eurosta aina jopa 20000 euroon saakka. Maksuaika on hakijan valittavissa (luoton suuruudesta riippuen) 1 – 10 vuoden väliltä. Lainanantajan sivuilla on kätevä lainalaskuri, jonka avulla pystyt helposti laskemaan itsellesi sopivan kuukausierän.

Voit saada lainan, jos olet vähintään 26-vuotias, omaat säännöllisiä tuloja, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainaamo käsittelee jokaisen lainahakemuksen yksilönä ja arvioi hakijan maksukyvyn aina tapauskohtaisesti. Lainaa voi hakea milloin tahansa ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä palvelun ollessa auki.

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen rahat maksetaan hakijan tilille välittömästi, kun luottosopimus on allekirjoitettu verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Lainakulut ovat verrattain edulliset ja maksuaikataulu on mahdollista muotoilla jokaiselle sopivaksi. Lainaamon luotto soveltuukin mainiosti myös mahdollisten nykyisten, pienempien lainojen yhdistämiseen.