Lainaa nopeasti

Lainaa nopeastiElämässä voi joskus tulla tilanteita, jolloin on tarve saada lainaa nopeasti. Tälläinen ei ole lainkaan tavatonta ja se onnistuu tänäpäivänä suhteellisen helposti, mutta entäpä jos lainan tulisi olla myös edullinen?

Mistä siis lainaa nopeasti ja edullisesti? Se selviää tällä sivulla.

Lähes poikkeuksetta pienemmät pikalainat saa nopeasti, mutta usein niissä on lainasummaan verrattuna kohtuuttoman suuret korot. Suuremmat lainat ovat yleensä matalakorkoisia, mutta niiden hakeminen on työläämpää ja lainaehdot ovat monesti tiukemmat.
Yhdistävä tekijä pienille ja suurille nettilainoille on se, että niitä voi hakea nopeasti netistä ja ilman takaajia tai vakuuksia.

Painotamme suositelluissa lainoissa nopeutta ja edullisuutta, joten ne ovat sekä nopeita, että edullisia.

Lainaa nopeasti ja edullisesti vuonna 2016

OK Money | 50-2100€
OK Moneyn Limiitti on edullinen ja nopeasti haettava tililuotto. Hakija saa lainapäätöksen välittömästi ja voi samantien siirtää rahaa pankkitililleen. Limiitin ikäraja on 20-vuotta, nimellinen vuosikorko 49%, ei nostopalkkiota.

Hae lainaa
» Lue lisää OK Money lainasta.
Credigo | 100-2500 €
Credigo on uusi ja nopea pikavippi, jonka todellinen vuosikorko on aina alle 50%. Maksuaikaa on 6 kk-5 vuotta ja lyhennys tapahtuu pienissä kuukausierissä. Ikäraja 20-vuotta, helppo hakea ja rahat siirretään yleisimpien pankkien tileille 15 minuutissa.

Hae lainaa
» Lue lisää Credigon lainasta.
Vivus | 10-2010 €
Vivus on yksi nopeimmista pikalainoista, jonka läpinäkyvät lainaehdot mahdollistavat lyhytaikaisen vipin hakemisen suhteellisen edullisesti. Esimerkiksi 200 euron laina viikoksi kustantaa 16 euroa. Vivuksen ikäraja on 20-vuotta ja hakemus käsitellään 15 minuutissa.

Hae lainaa
» Lue lisää Vivus pikalainasta.
Saldo.com | 10-5000 €
Saldo.com on 24 tuntia vuorokaudessa toimiva lainapalvelu, joka myöntää asiakkailleen käyttöluottoa 2000-5000€ limiitillä. Nostokulu on 10% ja vuosikorko 29%. Luottopäätös heti ja rahansiirrot toimivat 24/7!

Hae lainaa
» Lue lisää Saldo-lainasta.
Ostosraha | 400-5000 €
Ostosraha on ehkäpä nopein kulutusluottoja tarjoava palvelu, josta voit hakea jopa 5000€ lainaa 12-72 kk:n maksuajalla. Lainapalvelu on avoinna joka päivä klo 8-22 ja luottohakemukset käsitellään tuona aikana 15 minuutin kuluessa. Lainan ikäraja on 20-vuotta, eikä vakuuksia tai takaajia tarvita.

Hae lainaa
» Lue lisää Ostosrahasta.
Suurempaa lainaa hakiessa luotonmyöntäjän on oltava varma hakijan maksukyvystä. Asiakkaan tulee itse toimittaa todistus taloustilanteestaan asiakaspalveluun. Lähes poikkeuksetta palkkakuitti tai tiliote on riittävä todiste.

Vinkki: Monet lainanantajat tarjoavat mahdollisuuden käyttää Instantoria, jolla tositteiden lähettäminen vältetään ja lainan saa nopeammin. Instantor on kätevä ja maksuton apuväline, jonka hyödyntämiseen tarvitsee ainoastaan verkkopankkitunnuksia.