Lainaa 18-vuotiaalle

Lainaa 18 vuotiaalleLainat 18-vuotiaalle ovat tänä(kin) päivänä lähes yhtä harvassa, kun ilmaiset lainat ja pienet (20-100€) kertavipit.

Syitä tähän miksi moni lainafirma ei myönnä lainaa 18-vuotiaalle ovat muunmuassa useimpien lainanantajien tiukentunut luottopolitiikka ja lain pakottamat muutokset lainatuotteissa.

Erään varsin yleisen mielipiteen mukaan vasta täysi-ikäisyyden saavuttanut henkilö ei vielä täysin pysty hallitsemaan raha-asioitaan ja ajautuu väistämättä talousongelmiin. Toisaalta on myös 18-vuotiaita, jotka ovat vastuullisempia raha-asioissa kuin monet yli 30-vuotiaat.

Lain mukaan täysi-ikäisillä on oikeus hakea lainaa ja osa luontonantajista sitä myöntääkin, mutta 18-vuotiaille myönnettävät lainat ovat summaltaan melko pienehköjä.

Mistä siis lainaa 18-vuotiaalle?

Tässä on lista tiedossa olevista lainafirmoista, jotka myöntävät lainaa, tililuottoa tai pikavippiä myös 18-vuotiaille. Nämä firmat myös käsittelevät lainahakemukset nopeasti ja noudattavat vastuullista luotonantoa vaatimatta silti vakuuksia tai takaajia.

Pikavippi.fi (100-300€)

Yksi Suomen tunnetuimmista yrityksistä myöntää pieniä 100-300 euron kertalainoja 18-vuotiaille. Lainalla on huima puolen vuoden maksuaika, mutta halukkaat voivat maksaa sen takaisin jo 30 päivän kuluessa ja säästää siten huomattavasti koroissa.

  • Toiminut jo vuodesta 2005 asti
  • Lainahakemukset käsitellään heti
Hae lainaa
» Tai lue lisää.

Lainasto (100-400€)

Lainaston pikalainaa voi hakea 100-400€ ja maksuaikaa on aina 12 kuukautta. Pitkästä laina-ajassa huolimatta kyseessä on pikavippi, jonka hakeminen käy käden käänteessä.

  • Lainaa vuoden maksuajalla
  • Pikalainan todellinen vuosikorko on 48,90%
Hae lainaa
» Tai lue lisää.

Omalaina (100-10000€)

Omalaina on kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi yhteistyökumppaniensa kesken. Palvelun ikäraja on 18-vuotta, mutta tiettävästi kovin suuria lainasummia ei 18 vuotiaille myönnetä. Omalainan käyttäminen on ilmaista ja pienemmät lainasummat maksetaan hakijan tilille jopa saman päivän aikana.

  • Etsii juuri sinulle sopivan lainatarjouksen
  • Lainahakemuksen jättäminen ei sido mihinkään
Hae lainaa

Vaikka 18-vuotiaalle myönnetäänkin nihkeästi lainoja, on asiaan luvassa muutos jo heti vuoden päästä. Esimerkiksi edullisen Credit24 Joustolimiitin ikäraja on 19 vuotta.

Päivitetty 28.5.2016: Euroloan tiedotti äskettäin etteivät hekään enää myönnä luottoja alle 20-vuotiaille, joten vähiin nämä ovat käymässä.