Ilmaiset ensilainat

Ilmaiset ensilainatIlmaiset ensilainat ovat useammalla luotonantajalla sisäänheittotuotteena uusien asiakkaiden haalimiseksi. Tämä mahdollistaa asiakkaalle parhaimmillaan jopa 300 euron säästön luottokustannuksissa.

Vaikka ilmaiset lainat eivät tuotakaan yritykselle voittoa niin ovat ne verrattain edullinen tapa hankkia uusia asiakkaita. On tietenkin erittäin todennäköistä, että tyytyväinen asiakas ottaa myöhemmin lainaa myös normaalihintaan.

Mistä ensilaina ilmaiseksi?

Tämän hetkisten tietojen mukaan ainakin seuraavat yritykset tarjoavat ilmaista ensilainaa. Näissä lainoissa korot ja kulut ovat tasan 0€, mutta nimensä mukaisesti niitä tarjotaan vain ensimmäistä lainaansa ottaville asiakkaille.

Laina:Yritys:Summat:Maksuaika:Ikäraja:Hae lainaa:
Vivus4finance Oy10 - 400 €3 - 30 vrk20-vuottaHae tästä
Ferratum KorotonFerratum Finland Oy50 - 300 €7 - 30 vrk21-vuottaHae tästä
Limiitti.fi ilmainen ensilainaTact Finance Oyj50 - 500 €30 vrk20-vuottaHae tästä
Suomen Tililuotto - Ensilaina ilmaiseksiNDN-Yhtiö Oy20 - 2000 €45 vrk21-vuottaHae tästä
Suomilimiitti ensilainaJ.W.-Yhtiöt Oy10 - 1000 €45 vrk21-vuottaHae tästä
Eurolimiitin ilmainen ensilainaJ.W.-Yhtiöt Oy10 - 500 €30 vrk21-vuottaHae tästä
NordCreditin Kuluton ensilainaLainasto Oy100 - 300 €14 vrk20-vuottaHae tästä
Muista ensimmäistä lainaa ottaessasi, että laina on täysin kuluton vain kun maksat koko lainasumman takaisin yhdessä erässä, etkä hyödynnä mahdollisuutta osamaksuun tai pidennä laina-aikaa.

Ketkä näitä lainoja voivat hakea?

Yleisesti ottaen kuluttomia ensilainoja voivat hakea kaikki luottokelpoiset, suomalaiset yksityshenkilöt, jotka asioivat ensimmäistä kertaa lainanmyöntäjän kanssa. Kaikkien lainojen hakeminen onnistuu maksuttomalla nettihakemuksella, kunhan hakija pystyy varmentamaan henkilöllisyytensä esim. verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella.

Valitse yllä olevasta taulukosta sinulle sopivin ratkaisu ja säästä merkittävä määrä rahaa lainasi kuluissa. Mikäänhän ei tietenkään estä ottamasta ensilainaa vaikka kaikilta yrityksiltä, jotka sellaista ilman korkoa ja kuluja myöntävät.

Huomaa kuitenkin, että esimerkiksi Suomilimiitti ja Eurolimiitti ovat saman yhtiön omistuksessa ja on epätodennäkoistä, että molemmat myöntävät ilmaista ensilainaa samalle asiakkaalle.

Muut ensilainaajan edut

Täysin kuluttomien ensilainojen lisäksi uusille asiakkaille on tarjolla myös muita rahanarvoisia etuja.

Credit24 ei laskuta ensimmäisestä nostosta ollenkaan nostopalkkiota, joten uusille asiakkaille maksettavaksi tulee ainoastaan lainan korko (3,4% /kk).

Myös Fleksiluotto tarjoaa ensinoston ilman nostokuluja, mutta luoton kuukausikorko (8,5%) on nykyajan mittapuulla melko suuri.