Halpaa lainaa

Halpaa lainaaHalpaa lainaa on helppo löytää näiden vinkkien avulla, mutta myös luotonhakijan oma maksukyky ja taloustilanne on aina vaikuttava tekijä. Moitteettomasti raha-asiansa hoitaneita henkilöitä nämä viisi vaihetta auttavat edullisimman luottoratkaisun etsimisessä.

Etsi halpaa lainaa vertailemalla

Vippii.netin nopea ja helppokäyttöinen lainavertailu säästää rahan lisäksi myös aikaa. Vertailussa on mukana useita edullisia luottoja kuten mm. Cashbuddy, Ostosraha ja Bigbank.

Kilpailuta lainojen korot

Markkinoille on aivan äskettäin ilmaantunut monia uusia palveluita, jotka toimivat yhteistyössä eri luotonantajien ja pankkien kanssa. He kilpailuttavat lainojen korot hakijan puolesta ja pystyvät tarjoamaan hyvinkin edullisia kulutusluottoja. Kilpailuttajat saavat oman palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan, joten niiden käyttäminen on asiakkaalle maksutonta.

Huomaa, että lainahakemuksen lähettäminen ei vielä velvoita mihinkään. Voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen nyt ja miettiä sen jälkeen rauhassa hyväksytkö sen.

Tunnetuin ja vanhin lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu lienee Etua.fi, mutta uudemmista tulokkaista edullista lainaa lupaavat myös Lendo ja Zmarta.

Kokeile saisitko halpaa lainaa muilta vertaisiltasi

Vertaislainat ovat monille tuntematon käsite, mutta myös uusi mahdollisuus hakea halpaa lainaa. Vertaislainoissa et ota lainaa yrityksiltä vaan muilta ihmisiltä, jotka ovat sijoittaneet omia rahojaan. Vertaislainapalveluissa voit itse päättää millä korolla olet valmis ottamaan lainan, joten hyvällä tuurilla saat juuri niin edullista lainaa kuin halusitkin.

Vertaislainaa haettaessa hakijalle tehdään luottokartoitus, joka luonnollisesti tulee vaikuttamaan korkoon. Vertaislainat ovat muiden nettilainojen tavoin vakuudettomia, eikä niihin myöskään vaadita takaajia.

Tällä hetkellä Suomessa toimivia vertaislainoja ovat Lainaaja.fi, Fellow Finance ja Fixura.

Laina:Lainan määrä:Laina-aika:Korko:Hae lainaa:
Lainaaja vertaislaina800 - 5000 €24 - 36 kkalkaen 6%Hakemus
Fellow Finance500 - 10000 €24 - 60 kkalkaen 6%Hakemus
Fixura vertaislaina1000 - 10000 €24 - 60 kkalkaen 8%Hakemus

Hyödynnä uuden asiakkaan edut

Ensimmäistä lainaa hakiessasi saat sen edullisimmin, kun hyödynnät uusille asiakkaille tarkoitetut sisäänheittotarjoukset. Parhaita uuden asiakkaan etuja ovat kokonaan ilmaiset ensilainat.

Euroloan myöntää tällä hetkellä erittäin edullista 1000-5000 euron kulutusluottoa ainoastaan 8% korolla. Kampanja on voimassa toistaiseksi ja vain ensimmäistä kertaa lainaaville.

Hae Euroloanin luottoa.

Älä painota liikaa todellista vuosikorkoa

Tämä pätee lyhytaikaisiin luottoihin, joiden todellinen vuosikorko saa luottokustannukset vaikuttamaan suuremmilta kuin ne oikeasti ovat. Todellinen vuosikorko on toki mainio mittari kun vertaillaan kulutusluottoja pitkällä maksuajalla, mutta pikalainojen kustannuksista se ei anna tarkkaa kuvaa.

Esimerkiksi kun tarvitsemme 100€ vipin viikoksi, saamme sen Vivukselta 8€ kuluja vastaan. Todellinen vuosikorko on yli 400%. Prosentteina korko on valtava, mutta euroina kohtuullinen.

On myös ollut tapauksia, joissa pikavippifirmat ovat jättäneet ”vapaaehtoisia” takausmaksuja pois todellista vuosikorkoa laskettaessa.