Halens Yksityislaina

Arvostele palvelu:
Halens Yksityislaina
13 arvostelua, 4.38 keskiarvo (45%)

Halens Yksityislaina on nyt nimeltään Halino-laina. Nimenmuutos ei vaikuta luoton kustannuksiin tai ehtoihin.
Halens YksityislainaHalens Yksityislaina on yksi edullisimmista kulutusluotoista. Halens lainaa on mahdollista hakea jopa 6000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia, mutta yli 3000 euron lainoihin vaaditaan yhteishakija.

Voit lainata tarvitsemasi rahasumman 100 – 6000 euron väliltä ja sumplia juuri sinulle sopivan kuukausittaisen lyhennyserän valitsemalla laina-ajan 1-5 vuoden väliltä.

Kuten jo todettua – Halens on erittäin edullinen ratkaisu väliaikaiseen rahan tarpeeseen, sillä lainan korko on alle 30 prosenttia ja tällä tarkoitan todellista vuosikorkoa. Halens Yksityislainasta ei myöskään peritä erillisiä avaus- tai kuukausimaksuja. Toisaalta taas lainaehdot ovat melko tiukat, mutta hyvin raha-asiansa hoitaneille ne tuskin tuottavat ongelmia.

Myönteinen lainapäätös edellyttää hakijalta vähintään 22-vuoden ikää, moitteettomia luottotietoja, säännöllisiä tuloja (palkka/eläke) ja julkista matka- tai lankapuhelin-liittymää.

Lainahakemus on mahdollista tehdä netissä ja se on ilmaista. Mikäli laina on hyväksytty, saat siittä välittömästi ilmoituksen näytöllesi. Lainasopimus täytyy tietenkin allekirjoittaa, mutta sähköinen allekirjoitus mahdollistaa rahojen siirron tilille jopa saman päivän aikana.