Fleksiluotto

Arvostele palvelu:
Fleksiluotto
22 arvostelua, 3.64 keskiarvo (37%)

FleksiluottoFleksiluotto on lainayhtiö 4financen uusi joustavampi luottotili 2100€:n luottorajalla.

4finance Oy on vastuullinen ja luotettava yhtiö, joka tunnetaan jo entuudestaan Vivus pikalainasta ja Onnenluotto -nimisestä kulutusluotosta.

Luotossa on huomattavasti Vivusta joustavampi maksuaikataulu ja lainan voikin maksaa takaisin juuri itselleen sopivissa erissä tai vaihtoehtoisesti koko summan kerralla pois.

Fleksiluotto toimii monen muun joustoluoton tavoin, eikä siinä ole avaus- ja kuukausimaksuja. Nostoista peritään 11% nostopalkkio ja avoimesta lainasta 8,5% kuukausikorkoa. Luottotili toimiikin mainiona hätärahastona, josta voi siirtää rahaa omalle pankkitilille juuri silloin kun tarvitsee.

Luottoa haetaan rekisteröitymällä lainapalveluun ja tunnistautumalla TUPAS-palvelun kautta. Fleksiluotto vaatii, että lainan hakija on vähintään 20-vuotias suomen kansalainen ja läpäisee luottokelpoisuusarvioinnin.

Lainanantaja hyödyntää hakijan luottokelpoisuuden arvioinnissa automaattista Instantoria, joten lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa.

Yritys maksaa asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma-pe 8-17) rahat hakijan tilille 15 minuutin sisällä nostosta. Jatkossa nostoja on mahdollista tehdä mihin kellonaikaan tahansa joko Internetissä tai matkapuhelimella.