Fixura

Arvostele palvelu:
Fixura
2 arvostelua, 7.50 keskiarvo (72%)

Fixura vertaislainaPikavipeistä ja kulutusluotoista poiketen Fixura on vertaislainasivusto, joka yhdistää ihmiset jotka haluavat hakea lainaa ja ihmiset jotka haluavat sijoittaa rahaa.

Vuonna 2010 aloittanut Fixura on Suomen vanhin vertaislainayritys ja yli 70000 rekisteröityneen käyttäjän myötä se on myös yksi suurimmista koko Pohjoismaiden mittapuulla.

Fixura vertaislaina tarjoaa mahdollisuuden lainata vertaisiltasi

Fixuran kautta rekisteröitynyt asiakas voi hakea 1000 – 10000 euron lainaa vaivattomasti ja nopeasti. Takaajia tai vakuuksia ei tarvitse olla ja voit lähettää lainahakemuksen vaikka heti kun olet ensin liittynyt palveluun.

Erityistä Fixuran palvelussa on se, että lainanhakija voi itse määritettää haluamansa laina-ajan (24-60 kk:n väliltä) ja koron jota on valmis maksamaan. Korko voi olla jotain 6 – 27% väliltä, mutta kannattaa muistaa, että korkea korko houkuttelee sijoittajia. Suositeltavaa onkin käyttää Fixuran sivustolla olevaa laskuria sopivan koron laskemiseen. Vertaislaina on lähes poikkeuksetta muita nettilainoja edullisempi vaihtoehto.

Fixuran lainaehdot ovat yksinkertaiset. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias, asuttava vakituisesti Suomessa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Hakija saa lainan myöntämisestä ilmoituksen tekstiviestillä, jonka jälkeen hänen tulee vielä hyväksyä laina. Lainan hyväksyminen onnistuu kätevästi useimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Hae Fixura vertaislainaa