Ferratum

Arvostele palvelu:
Ferratum
14 arvostelua, 7.28 keskiarvo (72%)

FerratumMaan suurinpiin ja menestyneinpiin rahoitusyhtiöihin lukeutuva Ferratum myöntää uusille asiakkailleen 50-300 euron pikavippejä täysin ilman kuluja. Vanhoille asiakkaille tarjotaan luottokortin tavoin toimivaa Joustava-tililuottoa.

Lainoja myönnetään 20-vuotta täyttäneille hakijoille, joilla on moitteettomat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa ja henkilökohtainen pankkitili.

Yritys tarjoaa päätuotteenaan Joustava Luottotiliä, josta asiakas pääsee nostamaan lainaa 24 tuntia vuorokaudessa. Joustavassa asiakas saa käyttöönsä henkilökohtaisen 2000 euron limiitin, jonka hakeminen onnistuu käden käänteessä ja lainapäätöksen saa jopa muutamassa minuutissa.

Ferratum Joustava on käytössäsi 24/7

Joustava-luotto on yksi harvoista tililuotoista, jossa rahansiirrot toimivat ympäri vuorokauden. Voit siis tehdä nostoja oman luottolimiittisi rajoissa aivan milloin haluat ja rahat ilmestyvät pankkitilillesi heti.

Myös asiakaspalvelu on valmiina palvelemaan 24 tuntia vuorokaudessa sähköpostilla, puhelimitse ja chatin kautta.

Joustavan hinnasto ja takaisin maksaminen

Nostetusta luotosta veloitetaan 7,5% nostopalkkio ja avoimesta saldosta 8,5% kuukausikorko. Muista kustannuksia kuten tilinhoito- tai avausmaksuja ei ole.

Mikäli jostain syystä haluat paperisen laskun se maksaa 2,9€/lasku, mutta sähköpostiin lähetettävä lasku on aina maksuton.

Voit maksaa luottoa takaisin sinulle sopivissa kuukausierissä, mutta minimissään kuitenkin 12,5% alkuperäisestä nostosummasta.

Ferratum Koroton ensilaina

Uusille asiakkailleen Ferratum myöntää lyhytaikaisia 50-300 euron pikavippejä täysin ilman korkoa ja kuluja. Tämä etu kannattanee hyödyntää ensin ja vasta sitten siirtyä käyttämään joustoluottoa.