Everyday

Arvostele palvelu:
Everyday
20 arvostelua, 6.20 keskiarvo (62%)
Everyday-joustoluotto on selkeä ja joustava ratkaisu tilapäiseen rahan tarpeeseen.

Everyday-joustoluotto on selkeä ja joustava ratkaisu tilapäiseen rahan tarpeeseen.

Everyday on tyypillinen joustoluotto, jossa hakija saa 2000 euron luottorajan heti käyttöönsä. Henkilökohtaisen luottorajansa puitteissa asiakas voi tehdä aina tarpeen mukaan nostoja, joko verkossa tai tekstiviestillä. Lainalla / nostolla on aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja miniminosto on niinkin pieni kuin 20 euroa.

Everyday-joustoluottoa voidaan myöntää vähintään 21-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja muutenkin raha-asiat hoidettuna moitteettomasti. Luoton hakeminen on maksutonta ja hakija saa lainapäätöksen lähes välittömästi. Everyday on jatkuva luotto, joten lainahakemus tarvitsee lähettää vain kerran ja jatkossa pientä vippiä on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.

Hinnasto on selkeä, eikä mitään piilokuluja ole. Luottosopimus on maksuton ja kuluja tuleekin ainoastaan tehdyistä nostoista. Nostokulu on aina 15% nostosummasta, eli esimerkiksi 100 euron lainasta se on 15 euroa ja yhteensä takaisin maksetaan täten 115 euroa kuluineen.

Everydayn taustalla on Suomen suurimpiin rahoitusyhtiöihin kuuluva OPR-Vakuus, joka tunnetaan myös mm. Pikavippi.fi-palvelustaan.

Hae Everyday-luottoa