Eurolimiitti

Arvostele palvelu:
Eurolimiitti
3 arvostelua, 1.33 keskiarvo (26%)

EurolimiittiEurolimiitti on kotimaisen J.W.-Yhtiöt Oy:n uusi luottopalvelu, jossa lainatuotteena on joustava limiittiluotto 3000 euron luottorajalla.

Voit avata oman luottotilin vaikka nyt heti ja käyttää sitä vasta kun tarve yllättää. Rahat ovat käytettävissäsi välittömästi ja voit nostaa koko summan samantien tai vaikka vain kympin kerrallaan.

Eurolimiitti lyhyesti ja ytimekkäästi

  • 3000€ limiitti aina käytettävissäsi.
  • Ei kiinteitä kustannuksia, maksat vain kun käytät luottoa.
  • Voit hakea jopa kolme lyhennysvapaata vuodessa.
  • Palvelu on avoinna arkisin klo 8.30-22 ja la-su klo 11-19

Mitä Eurolimiitin käyttö maksaa?

Eurolimiitissä ei ole kiinteitä kuukausi-/vuosimaksuja, vaan ainoastaan nostot maksavat. Nostokulu on 15% nostamastasi lainasummasta ja mikäli maksat koko noston takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, ei muita kuluja tule. Korotonta maksuaikaa on aina keskimäärin 30 vuorokautta, jolloin maksat takaisin ainoastaan lainaamasi summan sekä nostokulun.

Voit myös hyödyntää osamaksumahdollisuutta jolloin minimilyhennys on 10% lainasummasta (kuitenkin vähintään 50€) ja avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan 5,99% kuukausikorkoa.

Eurolimiitti on kustannuksiltaan oikein kohtuuhintainen. Nostokulut ovat samassa linjassa kilpaileviin palveluihin verrattuna, mutta pidempää maksuaikaa haluaville kuukausikorko on jopa varsin edullinen.

Huomaa, että uusilta asiakkailta ei veloiteta laisinkaan nostokuluja, eli voit saada jopa 500€ ensilainan ilmaiseksi.

Luoton hakeminen ja nostaminen

Voit hakea Eurolimiittiä jos olet vähintään 21-vuotias, luottokelpoinen Suomen kansalainen ja olet hoitanut aiemmat lainasi sekä muut raha-asiasi nuhteettomasti.

Luottolimiitin avaaminen onnistuu täyttämällä lyhyt lainahakemus Eurolimiitin verkkosivuilla, jonka jälkeen lainapäätös lähetetään teksiviestillä.

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen nostoja voi tehdä milloin vain ja rahat siirtyvät yleisimpien pankkien tileille muutamissa minuuteissa.