Etua kulutusluotto

Arvostele palvelu:
Etua kulutusluotto
15 arvostelua, 3.25 keskiarvo (34%)

ETUA kulutusluottoEtua kulutusluotto on kuluttajille suunnattu palvelu, joka kilpailuttaa kulutusluotot hakijan puolesta.
Etua.fi on luotettava lainanvälittäjä, joka toimii yhteistyössä useiden pankkien ja rahoitusyritysten kanssa. Etua.fi on tarjonnut palveluitaan jo vuodesta 2008 alkaen ja on Suomen ensimmäinen rahoituspalveluiden välittäjä.
Heidän yhteistyökumppaneinaan toimivat monet tunnetut yritykset kuten Danske Bank, Aktia, Bigbank ja Ostosraha. Palvelun idea on tarjota yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista hakija itse valitsee mieluisimman.
Kulutusluottoa on mahdollista hakea esimerkiksi pienempien luottojen yhdistämiseksi ja siten säästää huomattavia summia korkokuluissa.

Etua kulutusluottoa on mahdollista hakea 2000 – 50000 euroa jopa 15 vuoden maksuajalla, mutta suosittelemme hakemaan sen suuruista lainaa, jossa maksuerät ovat sopivassa suhteessa tuloihisi.

Etua ei sovellu pikavippien vertailuun, mutta palvelu toimii kiitettävän nopeasti ja parhaimmillaan lainatarjouksia voi saada jopa tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Kuka voi hakea Etua kulutusluottoa?

Etua kulutusluottoa voivat hakea vähintään 20-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, jotka tienaavat vähintään 850 euroa kuukaudessa. Lainanhakijalla ei luonnollisestikaan saa olla minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä.

Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään. Voit lähettää hakemuksen ja vertailla lainatarjouksia kaikessa rauhassa.