Creditstar

Arvostele palvelu:
Creditstar
3 arvostelua, 3.00 keskiarvo (39%)

Creditstar laina - LuottotiliCreditstar laina on henkilökohtainen luottotili 2000 euron luottorajalla.

Creditstar Finland on rekisteröity luotonantaja ja se on osa kansainvälistä Credistar Groupia. Yritys tarjoaa Suomalaisille asiakkailleen kohtuullisen edullista ja kiitettävän läpinäkyvää lainaa, joustavalla 30 päivän – 12 kuukauden maksuajalla.

  • 2000€:n henkilökohtainen luottotili, josta asiakas voi tarpeen vaatiessa tehdä 50-2000€:n nostoja.
  • Ikäraja 18-vuotta, vakuuksia tai takaajia ei tarvitse.
  • Rahansiirrot useimpiin pankkeihin 15 minuutissa.
  • Erittäin selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu.
  • Maksat vain kun käytät luottoa.
» Tutustu palveluun täällä

Kenelle Creditstar myöntää luottoa?

Yleiset lainaehdot ovat hyvin yksinkertaiset, mutta luottopäätökseen vaikuttavat aina useat seikat, kuten hakijan muut lainat ja miten niitä on hoidettu.

Jokaisen asiakkaan kohdalla maksukyky ja luottokelpoisuus arvioidaan aina tapauskohtaisesti, mutta seuraavat vaatimukset tulisi ainakin täyttää: Hakijan on oltava yli 18-vuotias, luottokelpoinen Suomen kansalainen, jolla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Uusien asiakkaiden tulee ensin luoda käyttäjätili ja vahvistaa henkilöllisyytensä joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Vanhat, jo aiemmin lainanneet asiakkaat voivat siirtyä suoraan tekemään luottotilihakemuksen.

Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri, mutta niiden käsittely tapahtuu asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma-su klo 9-21).

Mitä se sitten maksaa?

Asiakkaat varmasti arvostavat selkeää ja läpinäkyvää hinnoittelua. Palvelussa on näppärä lainalaskuri, joka kertoo lainan absoluuttiset kulut ja lyhennysaikataulun jo ennen noston / luottohakemuksen tekemistä.

Esimerkiksi 1000€ nostosta 6 kuukauden maksuajalla (6×195,26€) kulut ovat 171,56€ ja todellinen vuosikorko on 75,26%.

Laina on mahdollista maksaa takaisin myös alkuperäistä lyhennys-suunnitelmaa nopeammin, jolloin luottokustannukset pienenevät vielä entisestään.

Tilin avaaminen on maksutonta, eikä asiakasta myöskään pakoteta maksamaan mitään kiinteitä kustannuksia. Kuluja luottotilistä aiheutuu vain kun käytät sitä, eli nostat rahaa pankkitilillesi tai hyödynnät lisäpalveluja, kuten eräpäivänsiirtoa.

Hinnasto ja kulut:

  • Nostokulut: 6% nostetusta summasta.
  • Vuotuinen nimelliskorko: 68% (~5,7% /kk).
  • Maksun lykkäys, eräpäivänsiirto: 5€ / kerta.
  • Maksusuunnitelman muutos tai lyhennysvapaa: 20-50€ (riippuu pääoman suuruudesta).

Yhteenveto Creditstar lainasta

Creditstarin SMS Pikalainan ja Idealainan tilalle tullut luottotili kestää hinnoittelultaan ja ehdoiltaan vertailun kilpaileviin lainapalveluihin.

Nostokulut ja korko ovat selvästi markkinoiden edullisimmasta päästä, joten ainakin asiakkaille joilla on jo entuudestaan hyviä kokemuksia Credistarista, lienee myös heidän tarjoama luottotili hyvä vaihtoehto.