Credigo

Arvostele palvelu:
Credigo
17 arvostelua, 5.24 keskiarvo (53%)

Credigo lainaCredigo on täysin uusi lainapalvelu, joka tarjoaa edullista lainaa suomalaisille, hyvin raha-asiansa hoitaneille yksityishenkilöille.

Credigo laina on 100-2500 euron suuruinen matalakorkoinen ja vakuudeton pikalaina äkilliseen tarpeeseen.

Credigo on aloittanut lainojen myöntämisen Suomessa vasta vuonna 2015, mutta palvelu on jo ennättänyt keräämään positiivisiä kommentteja mm. nopeudestaan ja selkeydestään. Credigon ja taustayhtiö Northmill Oy:n omistava Northmill AB on kuitenkin toiminut jo vuosien ajan muissa pohjoismaissa, joten heillä on takuulla riittävästi kokemusta pienlainatoiminnasta.

Laina on kertalaina, eikä ns. joustoluotto kuten suurimmalla osalla kilpailijoista. Koska lainan suuruus on alle 2000€, koskee sitä 51% korkokatto, joka tarkoittaa sitä, että luoton todellisen vuosikoron on oltava tasan tai alle 51%.

Credigo ei millään tavoin yritä kiertää korkokattoa tai lisää lainoihinsa mitään piilokuluja, vaan tekee tuottonsa yksinkertaisesti tarjoamalla pidempää maksuaikaa. Alle 400€ lainojen maksuaika on aina 6 kk ja 500-2500€ lainoissa se on 1-5 vuotta.

Luottoa lyhennetään takaisin kuukausierissä ja Credigon lainalaskurilla voit säätää itsellesi sopivan kuukausierän ennen hakemuksen lähettämistä. Laskurista näet myös todellisen vuosikoron ja lainan kokonaiskustannukset.

Hintaesimerkki 500€ lainalle 12 kk laina-ajalla:
Kuukausierä: 51 €, lainan kulut: 111.88 €, korko: 46,69% ja takaisin maksetaan: 611.88 €
1200€ lainalle 24 kk laina-ajalla:
Kuukausierä: 73 €, lainan kulut: 546.72 €, korko: 46,69% ja takaisin maksetaan: 1746.72 €
Tänä joustoluottojen aikakaudella on Credigo onnistunut tuomaan lainamarkkinoille kilpailijoista poikkeavan tuotteen, joka on edullisuutensa ja selkeän hinnastonsa vuoksi erittäin houkutteleva vaihtoehto. Mielenkiintoista onkin nähdä miten he lopulta pystyvät haastamaan Vivuksen, Ferratumin, Pikavippi.fi:n ja muut suuret.

Näin haet Credigo lainaa

Credigon lainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Se haetaan useimpien muiden pikalainojen tavoin tunnistautumalla sähköisesti ja täyttämällä luottohakemus Credigon sivuilla. Lainapäätös luvataan antaa 15 minuutissa ja rahat siirtyvät hakijan tilille heti myönteisen päätöksen jälkeen.

Hyvä tietää Credigon lainoista

  • Lainan ikäraja on 20-vuotta
  • Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18.30 välisenä aikana
  • Nordea, Danske, Säästöpankki, S-Pankki ja Aktia -pankkien tileille rahat heti
  • Lainan todellinen vuosikorko on noin 48%