Credento

Arvostele palvelu:
Credento
18 arvostelua, 4.06 keskiarvo (41%)

Credento-lainaCredento on edullinen ja joustava kulutusluotto jopa 5 vuoden maksuajalla. Aikaisemmin Cellbes Yksityislaina -nimellä toiminut, mutta nimensä Credentoksi vaihtanut kulutusluotto ei vaadi laisinkaan vakuuksia, eikä takaajia.

Credenton kululutusluotto sopii joko pienempien tai hieman suurempien menojen rahoittamiseen, koska lainasumman saa vapaasti valita 1000 – 3000 euron väliltä. Maksuerän, sekä maksuajan voi kukin säätää juuri itselleen sopivaksi ja pisin mahdollinen maksuaika on jopa 5 vuotta.

Luoton korko on todella alhainen ja Credento onkin tällä hetkellä Halinon ohella yksi markkinoiden edullisimmasta luotoista (kts. lainavertailu).

Credento myöntää lainaa vähintään 22-vuotiaille vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja, sekä julkinen puhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset luottosopimuksen allekirjoitusta varten.

Hakeminen on helppoa ja nopeaa! Täytä hakemus netissä ja saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Kun hakemus on lopullisesti hyväksytty, saa rahat välittömästi Nordean, Osuuspankin tai Danske Bankin tilille (muihin pankkeihin enintään 3 arkipäivää).