Cashbuddy

Arvostele palvelu:
Cashbuddy
13 arvostelua, 3.60 keskiarvo (38%)

Cashbuddy lainaCashbuddy myöntää 1000 – 3000 euron vakuudettomia kulutusluottoja vähintään 20-vuotiaille Suomalaisille henkilöille. Kaikilla heidän tarjoamillaan lainoilla on 1-5 vuoden maksuaika, joka on hakijan vapaasti valittavissa. Pitkällä maksuajalla kuukausierä on mahdollista laskea hyvin alkaiseksi, mutta luonnollisesti myös luottokustannukset ovat silloin suuremmat.

Suomalainen Cashbuddy Oy on rekisteröitynyt Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Kyseessä ei ole se kaikkein edullisin laina, mutta ei toki kalleinkaan ja se on lähes yhtä nopea kuin pikavippi. Äkilliseen ja ennalta-arvaamattomaan rahan tarpeeseen se on jokatapauksessa erittäin pätevältä vaikuttava vaihtoehto.

Lainan hakeminen on todella helppoa ja sen voi tehdä kätevästi myös tabletilla tai puhelimella. Lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot (+1200€/kk), vakituinen osoite Suomessa ja puhtaat luottotiedot. Lyhyen hakemuksen jälkeen Cashbuddy antaa alustavan lainapäätöksen heti, jonka jälkeen hakijan tulee vielä ladata tosite tuloistaan ja lisäksi allekirjoittaa lainahakemus verkkopankkitunnuksillaan. Mikäli laina myönnetään, saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Esimerkki Cashbuddy lainasta

Kuten jo mainittua, lainat ovat hinnastoltaan keskitasoa, kun verrataan muiden yritysten kulutusluottoihin. Alla hintaesimerkki 2000 euron kulutusluotosta.

2000€ laina, maksuaika 36 kk, kk-erä 91€, todellinen vuosikorko 40,9%

Näin haet nopeasti lainaa Cashbuddylta

  • 1. Ota valmiiksi kuva palkka- tai eläkelaskelmasta.
  • 2. Täytä lainahakemus, saat alustavan päätöksen heti.
  • 3. Allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla ja lataa tosite tuloistasi.
  • 4. Cashbuddy käsittelee hakemuksen loppuun ja rahat maksetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.