Bigbank

Arvostele palvelu:
Bigbank
14 arvostelua, 4.11 keskiarvo (42%)

BIGBANK kulutusluottoBigbank AS on pitkän kokemuksen omaava Virolainen luottoyhtiö, jolla on Baltian maiden lisäksi sivuliikkeitä myös Suomessa, Espanjassa ja Ruotsissa. Suomen sivuliike on avattu vuonna 2009 ja lainoja meille Suomalaisille on myönnetty vuodesta 2010 alkaen.

Kyseessä on todistetusti luotettava rahoitusyritys, joka keskittyy jokaiseen asiakkaaseensa perusteellisesti ja on myös perinteisiä pankkejä joustavampi. Bigbank Suomi tarjoaa tarvittaessa henkilökohtaista asiakaspalvelua asiakkaan kanssa kasvokkain Helsingin konttorilla, mutta nopeimmin yhteyden saa sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat ma-pe klo 8-18, mutta lainahakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri.

Bigbank kulutusluotto lyhyesti

Kyseinen kulutusluotto on suurempien menoerien rahoittamiseen tarjoitettu vakuudeton laina, joka maksetaan takaisin sopivan kokoisissa kuukausierissä. Luotto on suuruudeltaan 2000-10000 euroa ja laina-aika 6-62 kuukautta. Rinnakkaishakijan kanssa lainaa on mahdollista hakea jopa 20000 euroa vieläkin pidemmällä maksuajalla. Lisäksi on hyvä huomioida, että rinnakkaishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia myös pienemmissä lainoissa.

Erityistä lainassa on poikkeuksellinen 60 päivän tyytyväisyystakuu, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että voit vielä peruuttaa lainan 60 päivän sisällä sen myöntämisestä.

Lainan korko (alk. 13.9%) riippuu sopimusehdoista, mutta se on silti aina huomattavasti pikavippejä tai joustoluottoja edullisempi vaihtoehto. Kulutusluotto soveltuukin mainiosti mm. edellämainittujen pienlainojen yhdistämiseen.

Kuka voi hakea Bigbank kulutusluottoa?

Bigbank edellyttää hakijalta vähintään 22-vuoden ikää ja 1200 euron nettotuloja. Hakijan raha-asiat tulee olla hoidettuna moitteettomasti, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kulutusluoton hakeminen tapahtuu helposti, nopeasti, sekä turvallisesti Internetissä ja alustavan lainapäätöksen saa lähes välittömästi. Luottosopimus allekirjoitetaan sähköisesti, joten hakijalla tarvitsee olla vain nettiyhteys, sähköposti ja verkkopankkitunnukset.